حرکت دانشگاه به سمت تولیدات گلخانه ای و هیدروپونیک، دانشجویان در پارک علم و فناوری پردیس شاغل می شوند

به گزارش بلاگ پو، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای فیروزکوه و پردیس می گوید: دانشجویان نخبه دانشگاه شناسایی و همزمان در شرکت های مختلف پارک علم و فناوری پردیس مشغول به کار می شوند.

حرکت دانشگاه به سمت تولیدات گلخانه ای و هیدروپونیک، دانشجویان در پارک علم و فناوری پردیس شاغل می شوند

حسین عباسپور در تبادل نظر با خبرنگار گروه استان های خبرگزاری خبرنگاران با موضوع جهش فراوری به تشریح بایدها و نبایدهای تحقق شعار سال، نقش دانشگاه و اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای فیروزکوه و پردیس به عنوان زیرمجموعه مدیریتی خود در سال جهش فراوری پرداخت.

تبادل نظری خبرنگار خبرگزاری خبرنگاران با عباسپور را با هم می خوانیم:

خبرنگاران: بایدها و نبایدهای تحقق فرمایش رهبر معظم انقلاب در تحقق بخشی به جهش فراوری و نقش دانشگاه را چه می دانید؟

عباسپور: سال جاری بیش از هر زمان دیگری باید به مسئله فراوری توجه داشته باشیم، در اینصورت مسائل عدیده ای که دامنگیر جامعه شده، برطرف خواهد شد؛ چراکه قشر تحصیلنموده در جامعه کم نداریم.

دانشگاه آزاد اسلامی مولود انقلاب و یادگار امام خمینی(ره) است؛ زمان شروع به کار این دانشگاه واقعاً مشکل نیروی انسانی و ارز در کشور وجود داشت، اما دانشگاه آزاد اسلامی پیروز شد نیروی انسانی بسیار ماهر و زبردست تربیت کند و اکنون نیروی تخصصی و ماهر که نقش اصلی را برای تحقق فراوری بازی می نماید، داریم.

برای اینکه نیروی انسانی وارد بازار کار گردد، ابتدا باید دست واسطه گرها و وارداتی که به صورت بی رویه به کشور صورت گرفته و فراوری را با شکست روبرو نموده، قطع گردد. باید در وهله نخست واردات را کاهش داده و به حداقل ممکن برسانیم تا بتوانیم با توجه به نیروی انسانی ماهر به سمت فراوری و احداث زیرساخت های لازم برویم.

باید در وهله نخست واردات را کاهش داده و به حداقل ممکن برسانیم تا بتوانیم با توجه به نیروی انسانی ماهر به سمت فراوری و احداث زیرساخت های لازم برویم.

مواد اولیه و نیروی انسانی در کشور داریم و با اتکای به خبرنگارانن می توانیم به سمت فراوری انبوه برویم. در این راستا دانشگاه آزاد اسلامی باید به سمت فراوری محصولات مورد احتیاج جامعه برود تا نه تنها مایحتاج خود را فراوری کنیم، بلکه در مرحله بعد به سمت صادرات این محصولات نیز پیش برویم.

خبرنگاران: دانشگاه علاوه بر نیروی انسانی چه ظرفیت هایی برای تحقق جهش فراوری دارد؟

عباسپور: دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور از لحاظ زیرساخت ها و امکانات غنی است، علاوه بر آن، آب و ساختمان های بسیار زیادی داریم و حتی زمانی تعداد دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی به شدت افزایش یافت؛ اما اکنون که دانشجو کاهش یافته، می توانیم از تجهیزات و امکانات در راستای فراوری استفاده کنیم.

به عنوان مثال اکنون تعداد دانشجویان واحدهای فیروزکوه و پردیس در حوزه کشاورزی کاهش پیدا نموده و از سوی دیگر اعضای هیئت علمی متخصص در زمینه کشاورزی داریم و می توانیم با استفاده از امکانات موجود و هیئت علمی به سمت فراوری محصولات گلخانه ای و کشت هیدروپونیک رفته و میزان فراوری در این حوزه را بالا ببریم.

مثال دیگری می زنم. میزان محصول فراوریی در کشاورزی سنتی با وجود مصرف آب و هزینه های بالا، بسیار کم است و می توانیم با استفاده از متخصصان خود به سمت فراوری کشت هیدروپونیک و گلخانه ای رفته و میزان محصولات خود را تا حد زیادی افزایش دهیم و از هدررفت آب با توجه به شرایط خشکسالی در کشور نیز جلوگیری کنیم.

با این روش می توانیم با حداقل آب، حداکثر فراوری را داشته باشیم و از نظر فراوری محصولات کشاورزی به خودکفایی رسیده و شاهد قیمت های متغیر در محصولات کشاورزی نباشیم.

درصدد هستیم در نخستین فرصت با توجه به زمین خوبی که در واحد فیروزکوه داریم، طی یکی دو سال آینده به سمت فراوری محصولات گلخانه ای پیش برویم.

خبرنگاران: با توجه به توصیه رهبر معظم انقلاب اسلامی در عرصه کار آزمایشگاهی و کارگاهی، ظرفیت شما در این زمینه می تواند به تحقق جهش فراوری یاری کند؟

عباسپور: البته؛ دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس از نظر موقعیتی در مجاورت پارک علم و فناوری قرار گرفته و با توجه به تأکید دکتر طهرانچی مقررشده واحد پردیس به واحد فناور تبدیل گردد.

درصدد هستیم در نخستین فرصت با توجه به زمین خوبی که در واحد فیروزکوه داریم، طی یکی دو سال آینده به سمت فراوری محصولات گلخانه ای پیش برویم.

از گذشته با پارک علم و فناوری در مجاورت واحد پردیس تعامل بسیار خوبی داریم و از سوی دیگر بر خلاف شعارهای چند سال گذشته مبنی بر ارتباط و تعامل پارک ها و دانشگاه ها چنین تعاملی وجود خارجی ندارد؛ اما طی دو سال اخیر با تأکید دکتر طهرانچی ارتباط خوبی میان واحد پردیس و پارک علم و فناوری شکل گرفت و در وهله نخست از متخصصان و شرکت های متعدد پارک برای تدریس دانشجویان استفاده کردیم.

وقتی متخصصان و کارآفرینان پارک علم و فناوری کار تدریس را برای دانشجویان واحد پردیس شروع نموده و ادامه دادند، نخبه های این واحد دانشگاهی شناسایی و دانشجویان نخبه تر همزمان در شرکت های مختلف پارک علم و فناوری نیز مشغول به کار شدند.

همچنین مقرر شده دانشجویان بعد از فارغ التحصیلی در شرکت های مستقر در پارک علم و فناوری مشغول به کار شوند. در یکی دو سال گذشته نیز حدود 100 فارغ التحصیل واحد پردیس در شرکت های مختلف مستقر در پارک علم و فناوری شروع به کار نموده اند.

علاوه بر این با پارک علم و فناوری و شرکت های موجود در آن تعاملات خوبی داشته و طرح های مشترکی را برای هم تعریف نموده ایم و دانشگاه آزاد اسلامی پردیس تا حدودی توانسته مسائل موجود در پارک های علم و فناوری را مرتفع کند.

خبرنگاران: سال گذشته چه اقداماتی برای تحقق شعار رونق فراوری داشتید؟

عباسپور: با توجه به اینکه بنده سال گذشته در واحد پردیس مشغول بودم، زیرساخت های خوبی در حوزه فنی و مهندسی در رشته مکانیک ایجاد کردیم و توانستیم طی یکی دو سال طرح ویلچر ایستاده را که توسط یکی از همکاران انجام و یک نمونه از آن ساخته شد به نتیجه برسانیم.

سال جاری (جهش فراوری) این ویلچر را به صورت مالی و در سطح کلان به عرصه ظهور خواهیم رساند تا در برطرف مسائل معلولان مؤثر واقع گردد.

4078/4062/

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

georgiaro.ir: گرجستان: سفری به کشور زیبایی ها

منبع: خبرگزاری دانشگاه آزاد آنا
انتشار: 3 آبان 1400 بروزرسانی: 3 آبان 1400 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 26498

به "حرکت دانشگاه به سمت تولیدات گلخانه ای و هیدروپونیک، دانشجویان در پارک علم و فناوری پردیس شاغل می شوند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "حرکت دانشگاه به سمت تولیدات گلخانه ای و هیدروپونیک، دانشجویان در پارک علم و فناوری پردیس شاغل می شوند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید